Esittely

Tavasttähti on uudenlainen opiskelijakoti, joka tarjoaa opiskelijoille kodinomaisen ympäristön opintojenaikaiseen asumiseen ja elämään.

Tavasttähti on ainutlaatuinen hanke Suomessa. Kolmikerroksinen kerrostalo vastapäätä rauhallista Kirjailijan puistoa Helsingin Töölössä tarjoaa ihanteellisen asunnon 15:lle korkeakouluopiskelijalle.

Yhteisöllisyys sekä kodikas ja tunnelmallinen ilmapiiri ovat keskeinen osa elämää Tavasttähdessä. Jokaisella opiskelijalla on oman huoneensa lisäksi käytössään yhteisiä tiloja, kuten kodikas olohuone, lukusali, vierashuoneita, ruokasali sekä harrastustilat, kuten bändikämppä. Kotitaloustöistä, kuten pyykinpesusta ja ruoanlaitosta vastaavat ammattitaitoiset emännät.

Tavasttähti tarjoaa monipuolisen ja viihtyisän ympäristön kehittymiseen opintojen aikana.
Tavasttähti sopii kaikille miesopiskelijoille, joiden mielestä koti on parempi vaihtoehto, kuin tavanomainen opiskelija-asuntola. Asunnon ja rauhallisen opiskeluympäristön lisäksi Tavasttähti tarjoaa tunnelmaa, hauskaa yhteiseloa, kulttuuritilaisuuksia ja liikuntatapahtumia. Kaiken toiminnan tavoitteena on tukea monipuolisesti ihmisenä kasvamista.