Asukkaaksi

Tavasttähden asukkaaksi voi hakea kuka tahansa nuori miesopiskelija. Talo on avoin kaikille omista näkemyksistä, taustasta ja uskonnosta riippumatta. Edellytys on tietenkin, että asukkaksi hakeva on valmis kunnioittamaan talon yleisiä arvoja ja toimintaperiaatteita. Niistä tärkein on muista välittäminen ja kodikkaan tunnelman rakentaminen. Tavasttähti eroaa muista opiskelija-asunnoista nimenomaan siinä, että se pyrkii olemaan koti, eikä pelkkä asuntola. Sen takia meille on tärkeää säilyttää kunnioittamisen ja yhteiselon ilmapiiri, joka tekee Tavasttähdestä ainutlaatuisen hankkeen Suomessa.

Käytännön tiedot

Huoneiden ominaisuudet: huoneet ovat keskimäärin noin 10 neliömetrin kokoisia. Jokaisen huoneen yhteydessä on oma kylpyhuone ja vessa. Huoneissa on peruskalustus, eli sänky, seinäkaapit, kirjoituspöytä, tuoli ja muita vastaavia huonekaluja.

Muita käytössä olevia tiloja: talossa on paljon yhteisiä tiloja vapaa-ajan viettoon. Taloon kuuluu yksi iso olohuone, kaksi seurusteluhuonetta, takkahuone ja monikäyttöinen tila vintillä. Näiden lisäksi Tavasttähden opiskelija-elämän sydän on valoisa lukusali. Lisäksi talossa on myös moderni kappeli, jossa asukkaat voivat hiljentyä ja jossa halukkaille järjestetään hartaustilaisuuksia.

Tavasttähteen kuuluu suojaisa piha.

Pihalla on myös autotalli, johon mahtuu tavaroita, 3 autoa, polkupyöriä jne.

Päärakennuksen lisäksi kompleksiin kuuluu sivurakennus, jossa on harrastustiloja nuorisokerhon ja Tavasttähden yhteiskäytössä. Niihin kuuluu mm. täysin kalustettu bändihuone, askarteluhuone, mediahuone ja monitoimihuoneita.

Hinta sisältää täyden ylläpidon, eli vuokran lisäksi ruokailu-, siivous- ja pyykinpesukulut, internet-, sähkö- ja vesikustannukset ja muut asumiseen liittyvät kulut. Hintatiedustelut: jyri.soria@gmail.com puh. 0456312362.

Tekniset tiedot

  • Talo on kaukolämpöverkossa, ja kylpyhuoneissa ja tietyissä tiloissa on lattialämmitys.
  • Talossa on tehty vuonna 2011 kokonaisvaltainen remontti, jolloin uudistettiin myös kokonaan putkiverkko.
  • Netti: talossa on saatavilla monissa tiloissa wi-fi ja kaapelinettiyhteys 100 Mbps.
  • Jokaisessa huoneessa on ilmanvaihto.

Jos olet kiinnostunut ota yhteyttä ja varaa aika esittelykierrokseen!