Elokuvafoorumi

Jean Valjean vapautuu vankilasta 19 vuoden jälkeen. Valjean käänytetään pois kaikista majataloista, koska hänen keltainen passinsa kertoo hänen vankilataustastaan. Lopulta, Dignen hyväsydäminen piispa Myriel majoittaa Valjeanin luokseen ja muistuttaa häntä rehellisen elämän aloittamisesta.


Kuusi vuotta myöhemmin Valjean käyttää uutta henkilöllisyyttä (Monsieur Madeleine) ja on varakas tehtaanomistaja ja asumansa kaupungin pormestari. Valjeanin kävellessä kadulla hän näkee miehen, joka on jäänyt loukkuun vaunujen rattaiden alle. Hän pyytää ihmisiä auttamaan mutta, kun kukaan ei suostu nostamaan vaunuja, Valjean pelastaa miehen omin voimin. Kaupungin poliisitarkastaja Javert alkaakin epäillä pormestaria, koska hän tuntee vain yhden miehen, joka olisi pystynyt kyseiseen voimannäyttöön. Miehen nimeltä Jean Valjean.

Perjantaina Tavasttähti tarjoaa mahdollisuuden tutustua uuteen Les Miserables -musikaalielokuvaan ja Victor Hugon klasikkoon. Les Miserables on ikuinen tarina lähimmäisrakkaudesta, kääntymisestä ja ihmisen hyvyydestä.

Ohjelma menee tuttuun tapaan niin, että klo. 18.00 on rukoushetki opiskelijakodin kappelissa ja klo. 18.30 päivällinen, minkä jälkeen katsotaan elokuvaa.

Tervetuloa!

Comments

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *